פירוש תוצאת הולטר לב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

24/05/2016 | 22:38 | מאת: שירן

שלום דר, אני בת 27, בריאה בדרכ, עברתי הולטר לב מהסיבה שלפעמים יש לי קצב לב גבוה גם בשעת מנוחה. משך בדיקה:24 שעות קצב בסיסי-סינוס, קצב לב מינימלי 59, קצב לב מקסימלי 135, ממוצע 75. הפרעות קצב חדריות pvcs-135, בודדים בעיקר בלילה, 11 טריגמניות. מזה טריגמניות? הפרעות קצב על חדריות-לא, הפרעות הולכה-לא, שינויי st-לא. אודה לתשובתך

זה לא פעם ראשונה בפורופ הזה החדש שפונים אלי בבקשה לפרש סיכום של הולטר. בגדול זאת כתובת לא נכונה. ברור שיש לפנות לרופא שביקש את הבדיקה ובמידת הצורך לקרדיולוג. בקצר- ישנם ממצאים בהולטר קלים. נמצאים בחלק גדול של אוכלוסייה בריאה. טריגמניה זה קצב לב כאשר כל פעימה שלישית זאת פעימה מוקדמת.

מנהל פורום הפרעות קצב לב