פעינוח תוצאות הולטר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/10/2016 | 19:19 | מאת: Hila

שלום אני בן 66 ועשיתי בדיקת הולטר עקב כך שדפיקות הלב שלי יורדות  להלן התוצאות  מהירות מנימאלית 49 לדקה מהירות מקסימלית 97 לדקה  מהירות ממוצעת 64 לדקה  הפרעות קצב חדריות נצפו סה"כ 1265 VPC'S בודדים במשך הבדיקה (שהם 2%מהפעימות) עד 227 לשעה הפרעות קצב על חדריות APC'S נצפו סה"כ 61 APC'S בודדים במשך הבדיקה  נצפו 7 זוגות APC'S לדוגמא שעה 19:25  הפרעות הולכה  תבנית QRS מתאימה לBBB אודה לפיענוח הבדיקה תשובתך המהירה אודה  מוריס

אני מכווה שאתה לא מצפה לפיענוח בפורום - זה לא מרפאה. בגדול נצפו פעימות מוקדמות בכמות לא מאוד גדולה. מציע לפנות לרופא המפנה לבדיקה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב