קצב הלב הפרעות לב בדיקה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

20/04/2024 | 19:56 | מאת: שמעון

תפרט על הבדיקה שאני שולח לך מה זה אומר אני רוצה להבין את תוצאות הבדיקה תפרט הכל בן 57 בריא ללא עבר לבבי. בדיקות דם בתחום הנורמל. בדיקת אקו שיגרתי ( 1.85 גובה ומשקל 105) לחץ דם 120/80 מדידת חללי הלב וכלי הדם הגדולים Left ventricle Diastolic dimension 4.2 (< 5.3 cm) Systolic dimension 2.3 IVS Base 1.5 cm IVS mid 1.1 cm LVPW disstole 1.2 (< 1.1 cm) Estimated LVEF 60% LEFT ATRIUM LA Diameter 4.6 ( < 4.0 cm) LA Area 28 cm2 ( < 16 cm2) RIGHT ATRIUM RA Area 22 cm2 ( < 16 cm2) AORTA Aortic root 4.0 ( < 3.6 cm) Ascending aorta 3.5 ( < 3.6 cm) +++++++++++++++ ממצאי דופלר Mitral valve Peak gradient 1.9 mmHg Tricuspid valve Peak RV-RA pressure 20 mmHg Estimated SPAP 25 mmHg Estimated RA pressure 5 mmHg Tissue Duppler Septal Evelocity 6 cm/sec ( < 10 cm/sec) Lateral E velocity 7 cm/sec ( < 10 cm/sec) Diastolic Function peak E-wave 69 cm/sec (.6-1.3) peak A-wave 89 cm/sec (E wave) E/A Ratio 0.8 ( > 0.8) Decel Time 221 msec Tricuspid valve Peak RV-RA pressure 20 mmHg Estimated SPAP 25 mmHg Estimated RA pressure 5 mmHg ++++++++++++++ Valves Regurgitation MV regurgitation – Trace V regurgitation – Trace T AV regurgitation – None PV regurgitation – None +++++++++++++++++++ SUMMARY NORMAL LV size and global systolic function Mild biatrial dilatation No evidence of significant valvulopathy

מה הקשר להפרעות קצב? מה השאלה? הפורום הנוכחי הוא מוגדש להפרעות קצב לב

מנהל פורום הפרעות קצב לב