פרפור פרוזדורים ולקיחת כדורים

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

08/04/2024 | 10:01 | מאת: מיכאלה

בת 55 לאחרונה גילו אצלי פרפור פרוזדורים לחץ דם תקין ללא כדורים סוכרת מאוזנת עם כדורים כולסטרול תקין ללא כדורים סובלת מהשמנה נאמר לי לקחת קרדילוק ואליקוויס האם אפשר לוותר על קרדילוק מאחר ולחץ דם שלי תקין והפרפור לא מפריע לי כמו כן הדופק לא ככ מהיר לפעמים מגיע ל120 האם אפשרי לקחת רק את האליקוויס?

מזכיר- זה פורום, לא מרפאה יועצת. החלטה על טיפול בפרפור פרוזדורים - היא החלטה של רופא המטפל בבעיה אחרי שנלקחו בחשבון כל הממצאים, נתונים. יש צורך ביעוץ מסודר של מומחה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב