האם קוצר נשימה יכול להוות סיבה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

19/03/2024 | 15:45 | מאת: חן

האם קוצר נשימה לאחר פעילות גופנית יכול להיות מהפרעות קצב או מחלות לב? או מדד לכושר גופני ירוד או השמנה.

19/03/2024 | 15:48 | מאת: חן

יש לציין שאני אדם בריא אך קצת שמן.עשיתי מלא בדיקות ולא מצאו כלום . האם יש מצב שגם בבדיקת מאמץ משולבת לא ימצאו כלום ?

לא מבין את השאלה בכלל. מזכיר- זה פורום להפרעות קצב

עכשיו ראיתי חלק הזה של השאלה. קוצר נשימה יכול להיות קשור לבעיות לב כולל הפרעות קצב. גם יכול להיות קשור להשמנה

26/03/2024 | 15:59 | מאת: חן

אבל אין לי בעיות לב.עשיתי אק״ג .הלב שלי נבדק וגם הריאות בסטטוסקופ.אין לי סכרת ואין לי לחץ דם וגם לא כולסטרול.

27/03/2024 | 08:48 | מאת: חן

זה יכול להיות גם מכושר גופני ירוד? וסיבולת לב ריאה ירוד?

מנהל פורום הפרעות קצב לב