שאלות קטנות ברשותך בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

18/03/2024 | 18:03 | מאת: Liron

שלום וברכה 1. מושג באקג מה פירוש Slight st-t abnormality v5 v6 הכוונה פירוש בעברית צניחות? 2. האם תסמונת ברוגדה ניתנת לזיהוי אבחון גם כשעושים אקג הולטר 24 שעות? אשמח מאוד לתשובותיך

1. פירוש בעברית - שינויים. 2. קודם כל תסמונת זאת תסמונת - לא רק שינויים באק"ג. לגבי שינויים באק"ג- דרוש אק"ג של 12 חיבורים. ממצאים בהולטר"רגיל" שמתבצע עם 3 חיבורים קשה לפענח לאבחון של שינויים אופייניים לברוגדה. יש אבל בדיקות הולטר עם 12 חיבורים

מנהל פורום הפרעות קצב לב