דופק מהיר בזמן מנוחה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

11/03/2024 | 17:52 | מאת: מיכאלה

בת 55 סובלת מעודף משקל גדול סוכרת מאוזנת a1c 6.8 מטופלת בכדורים לחץ דם תקין ללא כדורים כולסטרול תקין ללא כדורים בשבועות האחרונים דופק {שנמדד במכשיר לחץ דם }מראה 115 במנוחה היו פעמיים שעלה ל130 איזה בדיקות עליי לעשות? האם זה דחוף ומסוכן? והאם אפשר לעשות הליכה ברגל או שאסור להתאמץ. תודה

דופק במדדים האלה אכן גבוה ודורש בירור. אני אציין שיש הגבלות למכשיר למדידת ל"ד במדידת דופק, אך בכל זאת הוא לרוב כן מזהה דופק גבוה. מציע לפנות לרופא ולתכנן בירור

מנהל פורום הפרעות קצב לב