פעימות מוקדמות במאמץ

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/03/2024 | 00:28 | מאת: נפתלי

שלום הרגשתי דפיקות בלב בעיקר בשמן מאמץ אך גם במנוחה והרופא הפנה אותי לבדיקה אקו לב במאמץ , והולטר לב ויצא שיש כמה פעימות חדריות בודדות במאמץ וכמה פעימות חדריות לא במאמץ כל השאר יצא תקין הבנתי שפעימות חדרית במאמץ הן לא טובות האם זה נכון? ממה הן יכולות לנבוע? כי זה מאוד מציק ומפריע

מציע לעבור על תשובות שלי בקשר לפעימות מוקדמות. יש עזרות כאלו בפורום. פעימות מוקדמות לרוב הפרעת קצב לא מסוכנת. כמובן כל מקרה לגופו. הן יכולות להופיע גם בלב בריא, אצל בו אדם בריא, ללא כל סיבה. פשוט יש מוקד בלב שמדי פעם שולח אות חשמל. לרוב זה המקרה. מצד שיני יש מקרים בהם כן יש איזו שהי בעיה לבבית ופעימות מוקדמות קשורות להן. בכל מקרה המשמעות של פעימות מוקדמות, סוגן (יש סוגים שונים מאוש דל פעימות) וצורך וסוג של טיפול בהן נדון אחרי בדיקות עם רופא. באופן כללי כן יש משמעות לקשר בין מאמץ והופעת הפעימות - אבל שוב- כל מקרה לגופו והשאלות אם קיימות יש להפנות לרופא במרפאה.

04/03/2024 | 17:08 | מאת: נפלתי

תודה רבה על התשובה המפורטת ראיתי הרבה נושאים שאומרים שיש קשר בין מאמץ לפעימות תוכל לפרט לי בבקשה מה הקשר ומה זה אומר? הרופא שלי אומר שהכל טוב ולא מסביר

מנהל פורום הפרעות קצב לב