שאלה ברשותך דר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/02/2024 | 12:38 | מאת: אדווה

האם באופן כללי מותר לקחת מטרופולול מינון נמוך למצבי NSVT שקורים כל חודש בזמן ווסת ? אקו לב במאמץ מלפני שבעה חודשים יצא תקין למעט icrbbb ו3 פעימות מוקדמות בזמני ווסת כל חודש אולי בגלל איבוד דם יש לי nsvt קבוע כל יום בזמן הווסת וזה מפחיד מאוד עד כדי פחד מדום לב. בדיקות לב שעשיתי כולל הולטר יצאו לי בסדר יצא לי בהולטר nsvt בן 3 פעימות על דופק לא גבוה מאוד מלחיץ אותי המצב הזה שכל ווסת יש לי nsvt נמשך לארבעה שניות . אתמול בלילה היה לי גם ואני בזמן ווסת 😔 אני בחורה רזה ואין לי גם כולסטרול. מה שכן יש המוגלובין מעט נמוך 11.5 ופריטין 16 אז לכן חשבתי.. האם אנמיה יכולה לגרום ל nsvt כל ווסת כל חודש קבוע ? אנמיה יכולה לגרום לדום לב גם אגב?

1. איך את יודעת שי לך NSVT כל ווסת? 2. NSVT זה לא גורם סיכון לדוםפ לב אם מדובר בבן אדם בריא 3. עניין של טיפול ל-NSVT נדון ביעוץ מסודר 4. אנמיה לא גורמת ל-NSVT 5. אנמיה ז לא גורם ישיר לדום לב

מנהל פורום הפרעות קצב לב