הפרעות קצב על חדריות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

01/02/2024 | 11:31 | מאת: ולנטינה

שלום הופנתי להולטר לב עקב דפיקות לב מורגשות, יצא לי על חדריות 454 דופק מינימלי 53 מקסימלי 123.. כשעשיתי את הבדיקה לא הרגשתי כמעט בכלל דפיקות היה רגוע ביומיים האלה ואחרי כן יש יותר.. מה עושים עם זה והאם אפשר לשתות רטלין עם זה?

אני מניח שמדובר בפעימות מוקדמות עליתיות. אם כך- ממצא חסר משמעות. אל בלי לראות בדיקה שלמה לא יכול לתת תשובה חד משמעית. לגבי "מה לעשות עם זה"- שאלה לרופא שהפנה לבדיקה. לרוב לא עושים עם זה כלום- אך שוב, לא יכול לענות. מבחינת טיפול ברטלין- נא לפנות לרופא

מנהל פורום הפרעות קצב לב