קצב לב מהיר שעולה הרבה פעמים

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

31/01/2024 | 10:32 | מאת: משה

שלום עברתי בירור מקיף וכל הבדיקות תקינות הרבה פעמים קצב הלב שלי עולה למאה עד מאה שלושים ויותר לא תמיד אבל זה קורה ! גם באק"ג הקצב היה מהיר וההאבחנה הייתה סינוס טכיקרדיה ! הולטר לב גם היה תקין בגדול למעט פעימות מוקדמות שהבנתי שלרוב אין חסרות משמעות ! ועוד הפרעת הולכה קלה וונקבאך שהבנתי שגם היא חסרת משמעות ! יש לך כיווון השערה מדוע קצב הלב עולה ככה ? הבדיקות תקינות מה יכול לגרום מה הסיבות ? שקצב הלב עולה ?

יש אנשים אצלם קצב עולה יותר מה"רגיל". לרוב זה לא דורש טיפול. יש מקרים נדירים שכן מטפלים במצב

מנהל פורום הפרעות קצב לב