SVT לראשונה בחיי , מעוניין להבין

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/01/2024 | 13:28 | מאת: דוד

שלום רב , בן 43 עם מחלת רקע של ל.ד ,עודף משקל עברתי התקף SVT לראשונה בחיי שאובחן על ידי מד"א עם דופק 200 האם מומלץ לעשות אבלציה או להמתין ? מה הסכנה מsvt ? ישנה הגבלה בטיסות ? כושר גופני ?

קודם כל SVT - זאת לא הפרעת קצב יחידה - זה שם של קבוצה של הפרעות קצב שונות. כמובן כל הפרעת קצב היא שונה מאחרת, כולל סיכונים, טיפול וכו'. לרוב הפרעות קצב מסוג SVT לא מסוכנות. לגבי אבלציה - ההחלטה היא ביחד עם רופא. כל מקרה לגופו. אבלציה זה טיפול יעיל ואם סיכון נמוך. אין הגבלות קשורות ל-SVT

מנהל פורום הפרעות קצב לב