פעימות מוקדמות rare pvcs

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

17/12/2023 | 21:16 | מאת: דני

שלום דוקטור האם מינוח rare pvcs של פחות מ 2-5 פעימות מתרחשות מידי פעם במנוחה או אחרי מאמץ מסוכנות בלב בריא? סובל כבר מספר שנים מהתופעה בהתחלה זה התחיל בתור תחושת פעימה רק אחרי מאמץ ועבר למצב שלפחות פעם פעמיים בשבוע מרגיש פעימה או שתיים כאלה במנוחה גם קראתי שזה יכול להחליש את הלב ומנבא סיכוי לדום לב גם בלב בריא במיוחד אם הפעימה מתרחשת אחרי פעילות גופנית ובמנוחה אחרי הפעילות הקרדיולוגים לא מתרגשים אשמח לדעתך

פעימות מורדמות ברוב המקרים הן הפרעת קצב לא מסוכנת, במיוחד עם הן נדירות. המידע שאתה מצטט לא נכון

18/12/2023 | 14:40 | מאת: דני

תודה רבה

מנהל פורום הפרעות קצב לב