הסרת שיער בלייזר ואפילציה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

07/12/2023 | 23:42 | מאת: מיכל

שלום דוקטור אני בת 29 ברצוני לשאול אותך בבקשה משהו אישי שמפריעה לי והייתי רוצה להתפטר ממנו האם ניתן לבצע הסרת שיער בלייזר והאם מותר לבצע אפילציה חשמלית עם פולסים קצרים זה משמש גם להסרת שיער נקודתית באזור הפנים כאשר יש הפרעות קצב ברקע שמטופלות על ידי קרדילוק בנתיים בנוסף יש לי מטרייה בלב מסוג אמפלצר האם יש מניעה לבצע את הטיפולים הנ"ל? אין דעה מוחלטת שקיבלתי מאף איש מקצוע כולל מי שביצע לי את הצנתור לפני כשנה בדרום הארץ תודה לך על הידע והתמיכה

אין קשר בין טיפולי לייזר והפרעות קצב, כם לאמפלצר. אז לא זה ולא זה לא מפריע לעשות טיפול. האם מצב לבבי מפריע לטיפול או לא- זה כבר שאלה לרופאים שלך. באופן כללי לאנראה שכן, אך בלי מידע מלא לא אוכל לתת תשובה ברורה. בכל מקרה- השאלה הכללית יותר- לא לפורום הזה

מנהל פורום הפרעות קצב לב