אפילציה לאחר צנתור לב לסגירת pfo

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

13/11/2023 | 21:06 | מאת: פאולה

שלום רב דוקטור ברצוני לשאול אותך בבקשה לפני כשנתיים עברתי סגירת מום בלב pfo מסוג אמפלצר עדיין דלף בינוני לאחר הצנתור הופיעו הפרעות קצב הומלץ השתלת ilr טרם הושתל בגלל אירועים רפואיים נוספים השאלה שלי האם מותר לי לעבור הסרת שיער בלייזר והאם מותר לי אפילציה שזה בעצם מכשיר עם מחט חשמלית בעל פולסים קצרים תודה רבה לך על המענה

מה השאלה לגבי הפרעות קצב (נושא של הפורום)

14/11/2023 | 11:19 | מאת: פאולה

השאלה האם טכניקת לייזר שזה גלי חום יכולה להתבצע שיש התקן מטרייה בלב מזמסוג אמפלצר וטכניקת אפילציה שזה חשמלי עם פולסים קצרים יכולה להתבצע עם אמפלצר שמושתל בלב תודה רבה על המענה

אז מה השאלה שקדורה להפרעות קצב?? בלי קשר - אפלציה לא אמפלזר

14/11/2023 | 18:07 | מאת: פאולה

לא הבנתי את התשובה

15/11/2023 | 09:33 | מאת: פאולה

בוקר טוב ד"ר השאלה האם ניתן לעבור טיפולים באפילציה חשמלית להסרת שיער בפולסים קצרים שיש בלב מטרייה מסוג אמפלצר שהושתלה לאחר סגירת pfo לשאלתך מה הקשר להפרעות קצב יש ברקע לאחר המטרייה נוטלת קרדילוק פעמיים 1.25 טרם הושתל ilr מקווה שעכשיו השאלה ברורה תודה רבה על המענה

עניתי

ההיסטוריה הרפואית אני הבנתי. עדיין לא ברור מה הקשר לפורום שהואפורום להפרעות קצב. וכבר עניתי שאין קשר בין פעולה של אפלציה לבין אמפלצר המושתל - ללא קשר לנושא הפורום.

מנהל פורום הפרעות קצב לב