שלום לדוקטור הנכבד ……,..

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

10/11/2023 | 14:00 | מאת: מתי

בן 37 מעשן לא בכושר עשיתי לא מזמן אקו לב ומבחן מאמץ תקין . יש לי 2 בעיות יש לי התקפי עייפות במהלך היום והדופק יורד ל60. 57 וגם ביחסי מין אני מרגיש סחרחורת פנימית ודופק באמצע . ואז אני מפסיק כי אני מפחד להתעלף . מה הסיבה יכולה להיות . ? האם זה קשור לדופק הנמוך במנוחה . קשה לי ככה תודה במבחן מאמץ לא הרגשתי סחרחורת . וגם לפעמים אחרי הליכה ובהליכה עצמה אני מרגיש טיפה מסוחרר כמו שיוט .

התלונות דורשות ברור מעמיק. מציע לפנות לרופא. דןפק 55-60 במנוחה- זה נורמלי, לא מסביר את תלונותיך.

מנהל פורום הפרעות קצב לב