הפרעת דופק מהיר לאורך שנים

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

05/11/2023 | 20:17 | מאת: מיטל

שלום רב אני בת 47 בריאה בד״כ זמן רב שאני סובלת מדופק מאוד מהיר ללא כאבים או חוסר נוחות (הנושא עולה בבדיקות אקראיות מידי כמה חודשים) בבדיקת הולטר לב התוצאות מינימלי 70 מקסימלי 146 ממוצע 101 הפרעות קצב על חדריות 25 בודדים בפיזור הומוגני לדברי רופאת המשפחה מדובר ב- SINUS TACHYCARDIA ואין צורך בטיפול תרופתי. רציתי רק לוודא שאכן היעדר טיפול לא מייצר סכנה כלשהיא בהווה או בעתיד... תודה רבה

טכיקרדיה סינוסלית זה מצב רגיל, לא מחלה, לא הפרעות קצב. לי לא מספיק מידע, אבל עם נתונים שרשמת - לא רואה בעיה שדורשת טיפול

מנהל פורום הפרעות קצב לב