דופק 30 במנוחה מוחלטת

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

01/11/2023 | 20:51 | מאת: פאולה

שלום ד"ר מה שלומך בימים אלה? ברצוני לשאול אותך בבקשה בת 44 לפני כשנתיים עברתי סגירת מום בלב pfo עדיין דלף בינוני לאחר הצנתור החלו הפרעות קצב הבאות לידי ביטוי בדופק גבוה ולחצי דם ,טרום עילפון סחרחורות התחלתי לקחת קרדילוק במינון של 1.25 פעמיים ביום המצב התייצב ביומיים האחרונים שעון חכם הראה לי שהדופק יורד ל30 במהלך הלילה/ בוקר בזמן שינה מה עליי לעשות לדעתך ? תמיד ירידת הדופק היתה עד 40 אך לעולם לא הגיעה ל30 בעבר הומלץ להשתיל ilr אך טרם עשיתי זאת מסיבות אחרות אודה לך על העזרה

במקרה שלך אני סבור שיש מקום ליעוץ מסודר של מומחה בהפרעות קצב.

מנהל פורום הפרעות קצב לב