תוצאות אקו לב במאמץ - האם תקין?

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

19/10/2023 | 12:00 | מאת: ירון

שלום דוקטור, ביצעתי אקו לב במאמץ כחלק מבירור מקיף לבעיה של טכיקרדיית סינוס, האם התוצאות תקינות: דליפה מינמלית Valve Mitral Aortic Valve תקין TI Gradient / estimated PAP () 15 mmHg דליפה מינמלית Valve Triscuspid Pulmonic Valve תקין Diastolic dysfunction (degree) תקין במנוחה : חדר שמאל תקין בגודלו ותיפקודו הגלובלי והסגמנטלי. EF = 60-65% דפנותיו בעובי תקין. תיפקוד דיאסטולי תקין. ללא ממצא מסתמי בעל משמעות שאר הפרמטרים תקינים. במאמץ: היפרקנזיה של כל הסגמנטים שהודגמו, באקו מייד בסיום המאמץ. מסקנות: מבחן אקו במאמץ ללא עדות לאיסכמיה

19/10/2023 | 12:05 | מאת: ירון

גיל: 45 קצב לב במנוחה: 104 משך המאמץ דקות: 6:11 לחץ דם במנוחה: 125/85 קצב לב מקסימאלי במאמץ: 162(% 92 ממטרה ) עומס: 10.3 לחץ דם מירבי: 140/80 סיבת הפסקת המאמץ: מטרה נטל/ה תרופות חוסמי בטא: לא הפרעות קצב/הולכה: ICRBBB הערות: לא נצפו שינוים איסכמים באק"ג במאמץ שבוצע

מה השאלה?

19/10/2023 | 16:46 | מאת: ירון

האם התוצאות תקינות או יש בעיה?

זאת שאלה לרופא שהפנה אותך לבדיקה. באופן כללי בדיקה נראת ללא ממצא מיוחד

מנהל פורום הפרעות קצב לב