הולטר תת עורי ilr.

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

23/09/2023 | 19:51 | מאת: שי

היי דוקטור הושתל לפני הולטר תת עורי ilr עקב תלונות על פעימות מוקדמות ואירועי טרום עילפון לאחר מאמץ פיזי. כלל הבדיקות עד עכשיו תקינות למעט הפסקות דופן של 2/3 שניות שלדברי הקרדיולוג לא מדאיג. אני לפעמים חש פעימה מוקדמת חזקה ועמה סימפטומים של עייפות והרגשה כללית לא טובה לאחר הפעימה הזו. האם יש צורך לעשות משהו? האם עדיין למרות שהכל משהו לא תקין ולא רואים את זה בהולטר התת עורי? אני ממש מתוסכל מזה כי זה משפיע לי על החיים ואני לא מתפקד כמו אדם רגיל. סליחה על האורך ותודה מראש

רגישות של ניטור של ILR גבוהה מאוד. מצד שיני הניטור הזה לא אמור לבדוק כמות פעימות מוקדמות. אם למרות מעקב של ILR תקין עדיין יש תלונות יש לחזור לקרדיולוג מטפל, רצןי לזה שהמלץ על השתלת ILR ו/או ביצע ההשתלה ועוקב אחרי ה-ILR

03/10/2023 | 21:36 | מאת: שי

הקרדיולוג המפנה הפנה אותי כי אני התעקשתי יחסית כי לדעתו אין צורך. בנוסף הלכתי עם כלל הבדיקות שלי למומחה בתחום וגם לדבריו אני בריא לגמריי. אך איך הגיוני שבהולטר הכל טוב כולל הלחיצות שאני עצמי מפעיל בשלט להקלטה כאשר אני חש תחושה לא טובה וסימטומטים נוספים בעת פעימה מוקדמת ובנוסף לעתים דופק נמוך?

אני ממליץ לשאול את השאלות אצל רופא/מראפה שמצע/ת מעקב אחרי ה-ILR

מנהל פורום הפרעות קצב לב