טיפול שורש וטיפולי שיניים בזמן שיש הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

06/09/2023 | 01:54 | מאת: אדווה

שלום לך דר 🙏 עשיתי אקו לב במאמץ ויצא לי תקין למעט כמה דלפים מזעריים 65% lef יצאו לי 6 פעימות מוקדמות בזמן מאמץ pvc , ברקע RBBB כבר שנה שמופיע בצורה מבודדת בלי קשר לכלום. אני נמנעת מלגשת לרופאי שיניים כבר 3 שנים והצטבר אצלי שני חורים ענקיים בשיניים ואני צריכה ארבע עקירות שיני בינה, מה עושים במצב שאסור לאנשים כמוני עם הפרעות קצב לטפל בשיניים? האם יש אופציות נוספות על מנת שהשיניים לא ינשרו כולם ? זה לא מסוכן שרובד חיידקים יגיע לדם וללב ? מה הסיבה שאסור לאנשים עם הפרעות קצב לב לא לבצע טיפולי שיניים? אשמח מאוד מאוד לדעתך 🙏 תודה תודה

אין שום המלצה כזאת לא לבצע טיפול שיניים ל"אנשים עם הפרעות קצב לב". ממש לא. כמובן ישמצבים מסויימים, נדירים מאוד, בקרדיולוגיה שיכולים להשפיע על החלטות קשורות לטיפול שיניים. אבל לא "לא ניתן לעשות טיפול". מציע לדבר עם רופאים באופן מסודר.

מנהל פורום הפרעות קצב לב