ד''ר נכבד שאלה על פעימות מוזרות שיוצאות לי ממקור בלתי צפוי

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/08/2023 | 11:42 | מאת: כליל החורש

ד''ר גולובצ'ינר הנכבד, מזה שנים כשאני שוכבת על צד שמאל בתנוחה מסוימת יוצאות לי כאלו מהשד פעימות לב (נוספות לרגילות) פעימות מהירות וקלות. זה לא קורה לי בשום תנוחה אחרת. עשיתי הולטר לב ולא מצוין כלום על הנושא ובאופן כללי ההולטר תקין. אבל אולי לא שכבתי על הצד לצערי כנראה שכחתי מה אתה מציע? תודה.

יכול להתאים לפעימות מוקדמות- נושא נדון בפורום הרבה. הולטר תקין מראה שאם כן מדובר בזה (אם כן) - כמות היא קטנה. לאור פעימות מוקדמות לא מסוכנות ולא דורשות טיפול. במידה וזה מתריד- אפשר להמשיך בבירור

מנהל פורום הפרעות קצב לב