פענוח הולטר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

09/08/2023 | 17:23 | מאת: אורח

שלום. אמא שלי בת 61 ביצעה הולטר לב וזו התוצאה: קצב בסיסי - סינוס קצב לב מינימלי - 63 קצב לב מקסימלי - 128 ממוצע-87 הפרעות קצב חדריות - PVC'S: 355 בפזור שווה הפרעות קצב על-חדריות PAC'S: 15 הפרעות הולכה - לא שינויי st- לא לאחר ההולטר היא ביצעה אקו לב שיצא תקין. מה משמעות הדבר? האם זהו מצב לא מסוכן? ושאלה נוספת - ידוע כי יש לה ICRBBB אך לא ראו את זה בהולטר או שזה לא צוין, כיצד זה יתכן? תודה

בהולטר מתוארים פעימות מוקדמות. כמות קטנה. לגבי ICRBBB - יש לפני מס' ימים דיון על זה - מציע לקרוא. לא תמיד ניתן בבירור לראות הפרעות בהולכה

מנהל פורום הפרעות קצב לב