דופק מהיר וכאב בחזה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

08/08/2023 | 17:01 | מאת: אליאב

אהלן שלום אני בן 18 ואני סובל כבר תקופה ארוכה מדופק מהיר במנוחה הרופאים מודעים לזה ואמרו לי שאין סיכון ואפשר להישאר ככה למרות שזה מפריע קיבלתי את זה ועכשיו התחיל לי משהו חדש שעוד לא היה לי שאני לוקח נשימה מהפה או נשימה עמוקה יש לי כאב מטורף כמו דקירה בחזה בצד שמאל בכל נשימה עמוקה מה זה יכול להיות ? כאב חד כבר יומיים ואם זה קשור ללב ?

כמובן לא אעשה אבחנה בפורום. כאב בחזה יכול להיות מסיבות שונות. אופי הכאב שאתה מתאר לא מתאים לבעיה לבבית, אך יכול להיות כביטוי לבעיה רצינית.יכול להיות גם לא מסוכן. בכל מקרה יש צורך בבדיקת רופא בהקדם

מנהל פורום הפרעות קצב לב