בריקארדיה ללא תופעות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/08/2023 | 06:41 | מאת: מיכאל

שלום רב. אני בן 67. עוד מעט 68. אני, בעל שעון יד המנטר בין השאר את קצב הלב. בשבועות האחרונים קיבלתי 3 פעמים הודעה מהשעון על קצב לב שיורד ל42-45 פעימות לדקה.בשני מקרים זה קרה בעת מנוחת צהריים ופעם בזמן צפיה בסרט בעודי יושב. אין לי תופעות כמו אלו המתוארות כגון עייפות חולשה סחרחורת. אני אייני מעשן אך עישנתי בעברי וכמו כן אני רץ באופן קבוע מרחקים שבין 4-10קמ. תודה על התשובה- מיכאל

מה השאלה?

06/08/2023 | 10:26 | מאת: מיכאל

השאלה היא מה עלי לעשות. האם זה מסוכן? בכל זאת זה דופק נמוך . האם זה סימן אזהרה? האם לא לעשות כלום?

07/08/2023 | 07:15 | מאת: מיכאל

?

לא מסוכן. מעקב בלבד

מנהל פורום הפרעות קצב לב