קצב לב מהיר פעימות מוקדמות חש את הלב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

01/08/2023 | 13:32 | מאת: משה

שלום גרגורי גולובצינר ותודה לך מראש אני אם בדיקות לב תקינות הולטר לב תקין חוץ מוונקבאך בלילה משהו קצר אקו לב תקין אק"ג תקינים אך לעיתים מהירים בקצב סינוס טכיקרדיה בדיקות דם תקינות השאלה שלי אליך בכללי כמובן אני לפעמים חש פעימות מוקדמות וגם לפעמים קצב לב מהיר או שאני ממש מרגיש וחש את הלב מהגב ממש שומע וחש את הפעימות ועוד סימפטומים כאלו ואחרים מהלב ! כמו שציינתי בדיקות לב תקינות ! מה בכל זאת ניתן לעשות לבעיות שציינתי ? והאם זה בעיה זה מסוכן לדעתך ?

מה הבעיה ומה משמעותה - קשה להגיד בלי לאבחן. התלונות יכולות להתאים לפעימות מוקדמות. זה שלא נמצאו בבדיקות שבוצעו עוד ללא שולל קיומן בגלל טיב הבעיה - פעימות מופיעות מדי פעם, והבדיקות פשות לא "תופסות" אותן. פעימות מוקדמות לרוב - לא מסוכנות. מבקש להבין שהתשובות שלי הן כלליות. לא ניתן להסיג מסקנות ברורות כאן.

מנהל פורום הפרעות קצב לב