פעימות חזקות מדי פעם

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

05/07/2023 | 16:59 | מאת: איציק

בן 54 בעבר 4 שנים פרפור פרוזדורים התקפי שעבר לבד. בריא בדרכ ,ספורטאי, בימים האחרונים מרגיש פעימות בולטות מדי פעם , כאב ראש. כמו החסרת פעימה . לא לוקח תרופות. האם קרדילוק מעביר את הפעימות הללו ? או רק מוריד דופק.

תלונות יכולות להתאים לפעימות מוקדמות. בלי בירור קשה להיות בטוחים כמו גם לדעת מה סוג של פעימות מוקדמות. תרופות מקבוצת חוסמי ביטא כמו קרדילוק - אחד הטיפולים לפעימות מוקדמות

06/07/2023 | 19:53 | מאת: איציק

עשיתי א.ק.ג היום לא ראו כלום

06/07/2023 | 21:30 | מאת: איציק

האם פרפור פרוזדורים יכטל להתנהג כמו פעימה מוקדמת או הפרעה בודדת פעם בכמה שעות,?

מנהל פורום הפרעות קצב לב