קשר בין תפקודי בלוטות האדרנל

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/07/2023 | 21:16 | מאת: Karin

שלום ערב טוב דר האם יש קשר לפי הרפואה הקרדיולוגית לאנדוקרינולוגיה מבחינת הפרעות קצב? אנדוקרינולוגיה... הקשר להפרעות קצב לב בלב בריא מבחינה מבנית לב בריא אקו תקין והולטר 500 בודדות ביום מהפרוזדורים האם פעימות מוקדמות יכולות להופיע כל יום 500 בממוצע בגלל תפקודי בלוטות האדרנל?

פעימות מוקדמות - 500 ביום - זאץ כמות זעירה מאוד. יתר פעילות של בלוטת האדרנליץ יכולה להיות קשורה לעליה בריכוזים של נוראדרנלין בדם וכך להשפיע על הפרעות קצב

מנהל פורום הפרעות קצב לב