בדיקת אקג לא תקינה לאחר דלקת שריר הלב קשה בעבר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

03/07/2023 | 20:30 | מאת: מיכל

בת 48. לאחר חיסון שלישי לקורונה דלקת שריר הלב שלא אובחנה בזמן. הפרעת קצב קשה. סינקופה לבבית. לאחר חודשיים עם וסט עם דיפברילטור צמוד, טיפול תרופתי אנטי דלקתי הדלקת נרפאה. טיפול נרחב להפרעת קצב. כעת בהולטר ריבוי פעימות מוקדמות. באקג היו תמיד גלי T שליליים. בבדיקה היום: diffuse T wave changes מה יכולה להיות המשמעות? זה יכול להיות מסוכן? אילו בדיקות יש לעשות? בבדיקות אקג קודמות היה תמיד כתוב שלא השתנה מבדיקות קודמות. הפעם יש שינויים. תודה רבה

סיבות לשינויים בגלי T באק"ג הן רבות ושונות. אני די בטוח שיש קרדיולוגים שוקבים אחריך. יש להפנות שאר השאלות אליהםם.

מנהל פורום הפרעות קצב לב