סיטורציה לפי שעון ספורט בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

03/07/2023 | 06:23 | מאת: יעל

היי. אני סובלת מככל הנראה פעימה מוקדמת )לפי הרופאים במיון, ממתינה להולטר(. אני עונדת שעון ספורט שגם מודד סיטורציה ובלילה הוא מודד גם. בבוקר אני כבר מס' ימים רואה שהסיטורציה הייתה 80 ו. במשך היום כשאני מודדת זה בגדר הנורמה. האם להתייחס למידע הזה? אני ישנה מצוין בלי הפרעות רוב הזמן וזה קצת מבהיל.

להתייחס או לא- שאלה קשה. לא יודע עד כמה מדידות ע"י שעון הן נכונות. ירידות סטורציה בלילה במידה וזה כן קורה- זה לא תקין ודורש בירור.

מנהל פורום הפרעות קצב לב