בדיקת הולטר ופוענחו לאחר פעילות גופנית ( ספורט )

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

28/06/2023 | 19:02 | מאת: יוסף

שלום בהולטר בזמן פיעילות גופנית, הופיע לי : Sinus rhythm/47-119(avg68) Apb’s. :few ,Vpb’s. :multifocal Couplets,bigeminy,trigeminy, רצוי לציין . שאני מרגיש מצויין , בייחוד בזמן ואחרי פעילות גופנית ( ספורט ). מה זה אומר ?

ישנן הפרעות קצב- פעימות מוקדמות.

29/06/2023 | 15:05 | מאת: יוסף

ההפרעות קצת בזמן פעילות גופנית , מסוכן?

אני לא יודע האם בזמן מאמת או לו, אך בכל מקרה - סיכון של הפרעות קצב נדון אחרי בדיות עם רופא המפנה לבדיקה. בדרך כללי במידה יש פעימות מוקדמות אחד הבדיקות זאת בדיקת מאמץ בא ניתן לראות התנהגות פעימות מוקדמות במאמץ.

14/07/2023 | 07:19 | מאת: יוסף

בוצע אקו לב : חדר שמאלי בגודל והתכווצות גלובלית ואיזורית תקינה, תבנית המילוי תקינה, חדר ימני בגודל והתכווצות תקינה, מבנה ותפקוד המסתמים תקין, אין עדות ליתר לחץ דם ריאתי, ללא הגדלה של העליה השמאלי ואגרומטריה : מבחן מאמץ ללא עדות קלינית או אלקטרוקרדיוגרפית אוברטית לאיסכמיה. הודגמו VPB'S COUPLETS לא מרובים במאמץ ובRECOV .מרווח צימוד גבולי. ללא NSVT או תיעוד הפרעות קצב או הולכה משמעותיות במאמץ ללא תגובה היפרטנסיבית במאמץ האם ניתן לישות פעילות גופנית

מנהל פורום הפרעות קצב לב