כאבים בחזה וחולשה לאחר אבלציה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

18/06/2023 | 22:30 | מאת: שירטל

בן 46 לפני כחודשיים עברתי אבלציה אצל רופא מפורסם בתחום לאחר פרפור פרוזדורים שנשנה 3 פעמים כחודשיים אחרי יש לי התקפים של כאבים באמצע החזה שבאים ביחד עם כאב ראש וסחרחורת וחולשה, עשו לי צינטור ורטואלי ודופלר בעורקי התרדמה אמנם יש רובד טרשתי קל אך הכל פתוח, מה זה יכול להיות? תודה רבה

קשה לי להגיד מה הסיבה לתלונות. צריך לראות מה הפעולה שעברת, לדבר כדי לקבל פרטים של תלונותייך, תוצאות בדיקות. להחליט האם יש מקום לבדיקות נוספות. אני מציע לפנות לאותו רופא מפורסם כדי להשלים בירור. זה מה שהייתי מצפה מהמטופלים שעברו פעולות אצלי.

19/06/2023 | 16:16 | מאת: שירטל

תודה רבה

מנהל פורום הפרעות קצב לב