ד''ר גולובצ'ינר הנכבד, שאלה בקשר להפרעות בקצב או בהולכה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

16/06/2023 | 12:09 | מאת: איילת השחר

שלום רב, באחת התוצאות שלי כתוב: סגמנט ST: צניחות ST אלכסוניות מסוגUPSLOPE של 0.5מ'מ בחיבורים V4 V6 =/L2 L3 AV VPC'S מאותו מוקד ניסיתי לקרוא על כך חומר אבל לא הבנתי,רק הבנתי שזה לא טוב ואם אתה מציע לי ללכת לקרדיולוג אנא כתוב עד כמה זה דחוף ומסוכן לתשובתך אודה מאוד!

א. אתחיל מזה שלשאלה שלך אין שום קשר לנושא הפורום. ב. הסבר על הבדיקות יש לבקש מרופא (לרוב - רופא שמפנה לבדיקה) ולא באינטרנט. וזה מה שאני מציע- לפנות לרופא

24/06/2023 | 22:13 | מאת: איילת

אוקיי אז לאיזה תחום זה כן שייך?

מנהל פורום הפרעות קצב לב