לופרסור אדנוזין והלב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

14/06/2023 | 17:19 | מאת: משה

שלום היה תקופה שהיה לי במשך חודש המון פעמים קצב לב מהיר של 100-130 עד שפעם אחת פניתי למיון כי הדופק היה 140 והיה כאבים באיזור הלב נשלל משהו לבבי בכל הקשור לכאבים ולגביי הקצב המהיר קיבלתי לופרסור 5 מ"ג דרך הוריד ומבחן אדנוזין שאני מבין ששני הטיפולים האלו משפיעים למשך דקות אבל מאז שקיבלתי תטיפולים האלו אין לי את הקצב לב מהיר שהיה לי אז יכול ליהות שזה קשור לטיפול ? הרי עד כמה שאני יודע זה טיפולים שמשפיעים לדקות בודדות מה דעתך ?

כבר שאלת שאלוה בעבר. מבקש לא לחשור לאותן שאלות. לא קיים "מבחן אדנוזין" בטיפול. יש טיפול בתרופה אדנוזין ויש מבחן אדנוזין - תרופה אחת, מטרות שונות לחלוטין. השפעה של אדנוזין לווריד היא למס' שניות. של לופרזור לווריד למשך שעתיים-4

מנהל פורום הפרעות קצב לב