הפרעות קצב פעימות מוקדמות והקשר לזריקת הרדמה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

13/06/2023 | 19:06 | מאת: נויה

האם לדעתך ד"ר יש קשר בין זריקת הרדמה אצל רופא שיניים לבין החמרה של הפרעות קצב? אקו לב תקין לגמרי ולא לוקחת כדורים קבועים או תרופות קבועות אמורה לעשות שתי עקירות והרופאה שיניים רוצה לעשות זריקת הרדמה כדי לעקור.... למי שיש נטייה לפעימות מוקדמות כמו שלי יש למשל , עדיף לעקור בלי זריקת הרדמה ? מה הקשר בעצם בין הזריקת הרדמה אצל רופא שיניים להפרעות קצב לב?

ישנם חומרים בהרדמה שכן יכולות להשפיע על קצב הלב וכן לגרום להפרעות קצב. כל מקרה לגופו ונדון עם רופאים

מנהל פורום הפרעות קצב לב