מבחן אדונזין ללב שעושים שאלה ששאלתי

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

24/05/2023 | 21:44 | מאת: משה

"לא ברור לי למה כל השאלות האלה כאן ולא לרופא המפנה לבדיקה" למה אתה פותח תתשובה שלך בכזה משפט ככה ענית ???? אתה בחרת ליהות כאן ולענות לתשובות ועד כמה שראיתי השאלה שלי הייתה עניינית מי אמר לך שלא שאלתי עוד רופא ? אז שואלים לעוד ייעוץ... יקשקשן אחד רק לקשקש ולענות בזלזול אתה יודע טוב שאני לא מטופל אצלך בנושא הפרעות קצב אם ככה אתה עונה תתבייש לך רוב התשובות שלך כאן זה לך לרופא לך לרופא משפחה זה כל אחד שלא רופא יכול לשבת ולענות ככה בידיוק מוזר שאחד כמוך בחר במקצוע הלב אם ככה אתה עונה לאנשים פשוט בושה של רופא

25/05/2023 | 00:29 | מאת: משה

שלום חוזר בי ממה שאמרתי אבל להבא תענה בסבלנות אתה ממש עונה בתקיפות אולי בלי להשים לב לפעמים אחלה פורום יש כאן באמת !

עניתי כבר

עניתי

מנהל פורום הפרעות קצב לב