פלפיטציות והלב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

24/05/2023 | 19:08 | מאת: פלפיטציות

שלום אני ממש חש את הלב פלפיטציות קצב לב מהיר הרבה פעמים קצב לא סדיר נבדקתי הכל היה תקין מלבד קצב לב מהיר סינוס טכיקרדיה מה ניתן לעשות לקצב לב המהיר ? תרופות ? אבלציה ? משהו אחר יש לך רעיון זה כבר חודש בא והולך מה דעתך ?

אם אכן מדובר בקצב ממקור "נורמלי" אך מועץ ללא סיבה - שנקרא Inappropriate sinus tachycardia (ואני יכול רק להניח שבזה מדובר)- יש דרכים שונות לטיפול. ממעקב בלבד ללא טיפול לתרופות ואף לאבלציה מורכבת.

מנהל פורום הפרעות קצב לב