ריצה פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

24/05/2023 | 19:05 | מאת: ריצה ריצה

שלום בדיקות לב שלי תקינות ועוד בדיקות אחרות גם תקינות בעבר עשיתי המון ספורט ריצות כעת הפסקתי אני רוצה לחזור הקצב לב במנוחה 90-100 מותר להתחיל לרוץ בקצב לב כזה ? היה רק איזה אק"ג שהחשיד לרפרוף עליות שאחרי בדיקת אדונזין לא הדגים תוצאה ברורה אבל הקצב חזר לסינוס טכיקרדיה אני בן 35 לאור הנתונים שרשמתי לך מותר לרוץ ?

לא יכול לענות אם יש הפרעות קצב- זה מצב אחד, אם סיבה לקצב מועץ במנוחה סינוס- זה משהו אחר. מציע לפנות לרופא

מנהל פורום הפרעות קצב לב