פעימות מוקדמות האם קשור לממצאים הנ"ל

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

10/02/2023 | 21:29 | מאת: ואדים

שלום רב! שאלתי היא כזאת אני סובל מפעימות מוקדמות כבר הרבה שנים וקושי בנשימה שבא והולך לא הצליחו לאבחן למה, האם קשור לממצאים הנ"ל? אני גם מתאמן בחדר כושר מרים משקלים כבדים יחסית האם אפשר להמשיך לדעתך? תודה מראש. Overall Conclusions: חדר שמאל אינו מורחב; דפנותיו בעובי תקין; התכווצותו הכללית תקינה • • חדר ימין בגודל תקין, תפקודו הססטולי תקין. • עליה שמאלית מורחבת במידה קלה MVP OF BOTH LEAFLETS • אי ספיקה מיטרלית קלה, • אי ספיקה טריקוספידלית קלה, • הלחץ הריאתי תקין.

באופן כללי יכול להיות קשר בין פעימות מוקדמות חדריות ו-Mitral valve prolaps-MVP- צניחה של עלי מסתם מיטרלי

15/02/2023 | 07:19 | מאת: ואדים

יש מה לעשות עם זה? או שפשוט חיים עם זה וזהו?

יש דרכים שונות לטפל בפעימות מוקדמות שהם עם או בלי קשר ל-MVP. כל טיפול נדון ע"י רופא ומטופל

מנהל פורום הפרעות קצב לב