לופ רקורדר פענוח בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

15/12/2022 | 13:36 | מאת: אביב

היי, ביצעתי בדיקת לופ רקורדר עקב תחושות של כמעט עילפון, חולשה ולחץ בחזה מדי פעם. קיבלתי מחברת 'שחל' את סיכום תוצאות הבדיקה - במהלך התקופה נתקבלו במוקד הרפואי 68 אירועים. התפלגות הממצאים: 13 % Sinus Arrhythmia 1 % Sinus Bradycardia 26 % Sinus Tachycardia 1 % Supra-Ventricular Ectopy 65 % Ventricular Ectopy ב-91.2% מהמקרים נמצאה התאמה בין דיווח על סימפטום לממצא אק"ג. אציין שתחת הכותרת של Ventricular Ectopy דווחו Pairs, Bigeminy, Trigeminy, Uniform, Multiform. אודה בבקשה לעזרתך בהבנת הממצאים - האם ניתן להסיק מבדיקה זו על הצורך בטיפול? או שפשוט כדאי להסתגל לסימפטומים מבלי צורך לטפל? תודה רבה, תור לקרדיולוג עוד הרבה זמן.

יש הפרעות קצב ברישומים. יש לדון עם הרופא המפנה לבדיקה על משמעות הממצאים והחלטות לגבי צורך ודרך הטיפול. לא יכול לתת תשובה יותר ברורה במסגרת הפורום.

מנהל פורום הפרעות קצב לב