אק''ג בבדיקת לופ רקורדר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

07/12/2022 | 09:31 | מאת: אבי

שלום רב, במהלך בדיקת לופ רקורדר שאני עובר, שידרתי הקלטה לאחר שחשתי האצה בקצב הלב ותחושה שהדופק ''משתגע''. בפענוח של אותו אירוע היה כתוב SVE'S. RARE PVC, SINUS ARRHYTHMIA, אודה אם תוכל להסביר האם הסימפטומים שחשתי מתאימים למתואר בתרשים? האם יש סיבה לדאגה? אציין שאירועים כאלה יכולים לקרות מספר פעמים ביום. תודה! (ניסיתי לצרף תרשים אך לא הצלחתי)

להסביר סימפטומים כמובן לא יכול. בירור מתבצע בדיוק לצורך מציאת סיבה לסימפאטומים. האם יש סיבה לדאוג- גם לא ברורה לי השאלה. יש ממצאים בתרשימים. כדי לדעת עד כמה הם "מסוכנים" או לא - צריך לדעת כל הסיפור, לראות תוצאות של כל הבדיקות ולא רק סיכום קצר שלך. מציע לפנות לרופא שהפנה לבדיקות

מנהל פורום הפרעות קצב לב