דופק מהיר עד 170 בזמן מנוחה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

11/11/2022 | 00:18 | מאת: בטי

ביומיים האחרונים היו לי התקפים של דופק מהיר בזמן מנוחה שהגיע ל170 עד שהגעתי לאקג הדופק כבר ירד ל124 בדיקות דם תקינות אקג תקין ואקו לב תקין היום זה קרה לי 3 פעמים פעם אחרונה בזמן שניסיתי להרדם אני כבר לא יודעת מה לעשות הפה שלי התייבש התחלתי לרעוד הייתי אצל 2 קרדיולוגים ששניהם אמרו שזה לא מסוכן וזהו בבקשה מה לעשות

כמובן אני לא יכול לתת תשובה ברורה, אבחנה, ו/או לתת המלצה טיפולית. באופן כללי. אני מניח שהקרדיולוגים שהזכרת יצאו עם המסכנה שהמצב לא מסוכן על בסיס בדיקות שביצעת. ואם כך, אני מניח שמצב באמת לא מבוכן. מצד שיני אני מבין אותך. מסוכן יתן - לא, אבל מפריע- ברור כן. אני מציע לפנות למומחה בהפרעות קצב

מנהל פורום הפרעות קצב לב