הורדת קרדילוק - התייעצות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

10/08/2022 | 23:47 | מאת: דנה

שלום ד"ר. אני בת 36 והתחלתי טיפול בקרדילוק 5 מ"ג לפני כ3 שנים בעקבות לחץ דם גבוה ודופק מהיר (שניגרמו לי בגלל אמצעי מניעה הורמונליים שהופסקו מאז). אקו לב ובדיקות נוספות- תקינות. שני קרדיולוגים שהייתי אצלם הציעו להמשיך עם התרופה בגלל שסבלתי ממשקל יתר. "גם אם לא יועיל - בטוח לא יזיק". מאז ירדתי מעל ל-20 קילו, אני משלבת פעילות גופנית סדירה ומקפידה על תזונה. אני מאוד מאוד מאוד רוצה להפסיק עם הכדור הזה אבל לא מוצאת רופא שיתמוך בי בנושא. מה דעתך?

שינוי טיפול צריך להתבצע בהתייעצות עם רופא. באופן כללי רוב הסיכויים אפשר יהיה להפסיק. אך לא יכול לתת המלצה כזאת בפורום.

מנהל פורום הפרעות קצב לב