דפיקות לב וטרום גיל מעבר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

06/08/2022 | 16:36 | מאת: נוי

אני בת 43, בריאה בדרך כלל, השאלה שלי היא במידה וכל בדיקות הלב תקינות לגמרי, אבל יש לי תופעות של טרום גיל מעבר שמשפיעות לי על הלב בהקשר של פעימות מוקדמות מרובות ברצף, מאחר שהבדירות לב אקו במאמץ אקג (עם שינויי st בלתי ספציפיים מינימליים - יש לי את זה כרוני המון זמן), הולטר תקינים למעט אריתמיה מעט ופעימות מוקדמות, זה לא יכול לפגוע בי במידה והדפיקות לב כתוצאה מתופעות טרום גיל מעבר? לצערי חוסמי בטא אינני יכולה ליטול מכיוון שאני מאז שזוכרת את עצמי יש לי תמיד לחצי דם נמוכים מאוד המון שנים עם דפקים 55-65 כבר שנים, אשמח מאוד לדעתך

אני לא יכול לענות. צריך לקחת בחשבון סוג, כמות הפרעות קצב. במידת הצורך יכול לעלות צורך בבדיקות נוספות.

מנהל פורום הפרעות קצב לב