רשרוש קל בלב ומכשיר Tens

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

26/07/2022 | 17:24 | מאת: מאי

שלום, אני בת 38, בהריון מתקדם ושוקלת להשתמש במכשיר Tens בעת הלידה. אני בריאה בד"כ וגם מהלך ההריון היה תקין עד כה. לפני כמה שנים רופאת נשים ציינה בפני שיש לי רשרוש קל בלב, בדיקת אקו לב יצאה תקינה. יש לציין שפעם בכמה חודשים אני מרגישה לעיתים פלפיטציות, אך לא יודעת אם לקשר זאת למתח נפשי או לא. האם במצב כזה אני יכולה להשתמש ב Tens? תודה.

זה פורום להפרעות קצב לב. לפי תאור לב בריא. אני לא מכיר מכשיר TENS

מנהל פורום הפרעות קצב לב