פעימות ביקיצת אמצע הלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

21/07/2022 | 10:24 | מאת: יוסף

בן 25 בן אדם בריא שמתי לב שאני מתעורר באמצע הלילה אחרי כמה שעות שינה לשירותים, מייד כשאני נעמד , הדופק שלי מזנק ממש . ברמה שאני ממש מרגיש את הלב פועם במהירות בחוזקה, באיזור ה150-160 פעימות אפילו מייד שאני חוזר לשכב הוא מתייצב שוב על 60 זה לא קורה לי במהלך היום בכלל אף פעם, רק שאני קם באמצע הלילה וזה התחושה היחידה שלי דפיקות הולמות מהירות זה עשוי להעיד על מחלת לב? כדאי לרדת לשורש העניין?

קרוב לוודאי זה לא סימן לבעיה לבבית משמעותית. בכל מקרה הייתי ממליץ לעבור בדיקות בסיסיות כגון אק"ג, הולטר אק"ג

מנהל פורום הפרעות קצב לב