החסרת פעימה מעמידה לכריעה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

15/07/2022 | 03:08 | מאת: מישהי

על מה יכול להעיד? האזנתי לעצמי עם סטטוסקופ וגם בדקתי עם מד לחץ דם שמגלה הפרעות קצב ואכן מעמידה לכריעה (בהשוואה עם בן אדם בריא באותו ניסוי) הופיע סמל של הפרעת קצב. משפיע עלי ומגביר את ההפרעות: קפאין, סטרס, מועקה. בימים שמכילים אותם יש יותר. אקו לב יצא תקין. משכיבה לעמידה או כל דבר אחר אין שינוי, רק מעמידה לכריעה יש החסרה. בכל פעם שעושה זאת. תודה

הממצאים המתוארים יכוליםלהצביע על הפרעות קצב. מצד שיני הממצאים בבדיקה עצמית ובדיקה ע"י מכשיר למדידת ל"ד הן לא מדויקים. אם קיים ספק, ממליץ לפנות לרופא.

20/07/2022 | 23:05 | מאת: מישהי

שכחתי לציין שעשיתי שתי בדיקות הולטר להלן תוצאות: בדיקה אחת: VPBs: 2 COUPLETS:1 טכיקרדיה חדרית (VT): 1 . שלוש פעימות בדיקה שניה: ABPS: 5 VPBS: 1 dropped beats: 5 האם השילוב שלהם עם מבחן כריעה שמעיד על בעיה במערכת העצבים (לפי מה שקראתי במאמר רפואי) מייתר או מצריך בדיקות אקו מאמץ וטילט? האם MRI לב מתאים לגילוי הבעיה במקרה הזה? אילו עוד בדיקות לא פולשניות ניתן לבצע? תודה על המענה. לא מובן מאליו.

מנהל פורום הפרעות קצב לב