Icrbbb מה זה? מה זה האחוזה הזאת והדירוג שלה והאם זה תקין

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

08/07/2022 | 20:14 | מאת: דויד

שלום דוקטור קיבלתי הפניה לאקו לב בהאזנה אוושה סיסטולית ב rsb 1-2/6 ותבנית icrbbb באקג בבדיקת האקו - במדידות הכל בטווח Ef65 קצב סינוס סדיר icrbb Ewave 100 Awave 70 Max erotic velocity 125 ברצוני לשאול האם זה תקין ומה פשר ה icrbbb הזה תודה מראש דויד

ICRBBB פירוש incomplete right bundle branch block - הפרעת עולכה קלה. ברוב רובם מהמקרים ממצא לא משמעותי באק"ג. כל מקרה לגופו, לכן מציע לדבר עם רופא משפחה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב