פרפור עליות בתרשים אקג בשעון סמסונג

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

02/07/2022 | 13:42 | מאת: מאי

בוקר טוב דוקטור לפני כשבוע חליתי בקורונה ברקע הפרעות קצב atrial , היה מספר פעמים חשד לפרפור לא משמעי מטופלת בקרדילוק ואספירין בלבד מועמדת להשתלת ilr הבוקר הרגשתי סחרחורת , פלטיפציות דופק לא סדיר בשעון סמסונג מדדתי אקג והשעון התריע על פרפור עליות הדופק חזר להיות 80 האם מסוכן ? יש לציין שבפעם הראשונה אני מקבלת תוצאה כזו שהדופק עולה בדרך כלל מופיע לי קצב סינוס תודה רבה

רגישות וספציפיות של אבחנה ע"י שעון חכם היא מוגבלת. לגבי סיכון בפרפור פרוזדורים- זאת הפרעת קצב לא קשה, אך לתווך אורך כן יכולה לגרום לסיבוכים

מנהל פורום הפרעות קצב לב