דפיקות לב מואצות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

23/06/2022 | 15:14 | מאת: אתי

שלום, עד לפני כשנה שקלתי 130 קילו. כל חודש לערך היו דפיקות לב מואצות (ממש רואים את בית החזה מפמפם) וכעבור שעה לערך זה היה יורד. כיום המשקל תקין לחלוטין (חוץ מעודפי עור לא משמעותיים) אך עדיין יש את אותה התופעה כל כמה חודשים (לא כל חודש) . מאז ומתמיד ועד היום בבדיקות הדם יש תפקוד לקוי של הכבד ואני מטופלת בבלוטת התריס שמאוזנת עם כדורים כולל כדורי לחץ דם. עשיתי א.ק.ג הראה שהלב תקין. בת 60. דפיקות הלב במנוחה מוחלטת . איך מרפאים את הבעיה? תודה

נראה שדפיקות לב לא קשורות למשקל בכלל. יתכן מדובר בהפרעות קצב הלב. יש לפנות לרופא לביצוע בדיקות ואז -החלטות על טיפול

מנהל פורום הפרעות קצב לב